Betalen & Verzenden

Bij ModeMusthaves kun je op de volgende manieren betalen:

Betaalmogelijkheden themusthaves

iDeal

Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard

(Visa, MasterCard en Maestro) Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal

Met PayPal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen.

Meer informatie over de PayPal Aankoopbescherming

Mister Cash

Deze betaalmethode is speciaal geschikt voor bestellingen vanuit België en vergelijkbaar met het iDeal-betaalsysteem in Nederland. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Zo kunt u ook via het betaalscherm van uw eigen bank de benodigde gegevens invoeren.

Klarna ''Betaal na Ontvangst''

Met de digitale acceptgiro kan je jouw online bestelling betalen via Klarna.

Klarna voert voor ModeMusthaves het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van Klarna via e-mail ontvangt om de gekochte producten te betalen.

Ter goedkeuring van jouw verzoek achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Let op: momenteel is deze betalingsmogelijkheid alleen van toepassing op bestellingen binnen Nederland.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

    Achteraf Betalen
 

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna . Algemene informatie over Klarna vindt u hier . Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

ModeMusthaves

ModeMusthaves Ruilcodes, kortingscodes of tegoedcodes kun je invullen bij het afrekenproces bij 'jouw gegevens', bovenaan de pagina. Onze codes zijn altijd eenmalig te gebruiken en geldig voor een beperkte periode. Deze periode wordt altijd aangegeven in de mail waar ook de code in vermeld staat.

Fashion Cheque

Als je een fashion cheque hebt, kun je deze gebruiken in onze webshop. Voer hiervoor het cijfer van je fashion cheque in het desbetreffende vak van het betaalmenu in. Indien het saldo van je fashion cheque niet voldoende is om de hele bestelling te kunnen betalen, dan kun je het resterende deel op een andere manier betalen. Indien je meer tegoed heb op je fashion cheque dan de waarde van je bestelling, dan blijft het resterende bedrag als vanzelfsprekend op je fashion cheque staan. In verband met de nieuwe wetging kun je met een fashioncheque max. €50,- betalen per bestelling.

VERZENDEN

Voor 23:30 uur besteld is dezelfde dag al verzonden!

Jouw ultieme Musthave(s) gevonden en voor 23:30 uur besteld? Dan heb je met een beetje geluk jouw Musthave(s) de volgende dag al in huis. Zodra wij jouw bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via het opgegeven mailadres. Evenals bestellingen die door de brievenbus passen, worden pakketjes van maandag tot en met zaterdag bezorgd door DHL Parcel. Voor België geldt: voor 20:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden! In de meeste gevallen betekent dit ook dat je jouw bestelling de volgende dag al in huis hebt, maar dit kan soms wat langer duren ;-)

Verzendkosten

De standaardverzendkosten zijn € 4,95 euro voor Nederland en € 6,95 euro voor België.
Indien je voor méér dan 75 euro shopt bij ModeMusthaves is de verzending GRATIS!