Bodys

★ Rock your dames body

De nauwsluitende body’s voor dames maken van iedere outfit een verleiders outfit. Niet voor niets zijn de body’s helemaal trending! Met deze unieke body’s onderscheiden de ware fashionbabes zich van de dames. Show your girlpower!

Net outfit: style je body met jeans

De body’s zijn er in vele verschillende varianten. Als stylist kun je dus helemaal los gaan. Deze body’s zijn ook echt niet alleen voor de op de slaapkamer, deze body’s combineer je eenvoudig met een nette jeans voor een catchy, zakelijke outfit. Heb je ook een enorme crush op de body’s? Wij wel! De combinatie met een coating jeans is één van onze favorieten.

Verleidelijke body’s

Kanten body’s zijn natuurlijk op en top verleidelijk. Ben jij klaar om menig hoofd te laten draaien? De body’s doen het gegarandeerd goed op een date of tijdens een avond stappen. Show your lady curves in deze strakke fashion items.

Body bestellen

Nooit meer een T-shirt of topje dat uit je broek springt, body’s zijn easy. Deze kledingstukken blijven altijd strak op je lichaam zitten. Daarnaast zijn deze super trendy mode musthaves ook nog eens goedkoop te shoppen. Kijk daarom niet verder en bestel je unieke body vandaag nog! Bestel je voor 23:30, dan heb je jouw mode musthaves kleding morgen al in huis!