Zakelijke Jurken

★ Your fashionable business dress

Kom professioneel en zakelijk over met deze nette zakelijke jurken. Als fashionbabe kun je natuurlijk niet in een saaie outfit voor de dag komen. Deze mode musthaves zijn perfect voor een professionele presentatie, een belangrijke netwerkborrel en een sollicitatiegesprek. Dit maakt deze items tot de ideale kantoorjurken voor de fashionaddict.

Nette zakelijke jurkjes voor ieder figuur

Er zijn verschillende soorten en vormen jurkjes waarin je professioneel en netjes op kantoor kunt verschijnen. Denk hierbij aan effen penciljurken, een little black dress en kanten jurkjes. Kies hierbij vooral voor een nette jurk die perfect aansluit op jouw figuur. Jurkjes met kanten accenten of kanten mouwen geven je outfit net even een romantische touch. Voor dames met iets bredere heupen of een buikje is een A-lijn jurkje perfect. Je maskeert hierbij de probleem gebieden en benadrukt een slankere taille. Vermijd vooral te strakke en korte jurkjes, deze jurkjes zijn meer geschikt voor een date of voor een casual outfit.

Maak je professionele en zakelijke outfit compleet

Je zakelijke jurkje is een perfect begin voor een professionele uitstraling. Maak je outfit helemaal compleet met trendy schoenen en accessoires. Trek een paar mooie pumps aan, of ga voor een paar nette sandaletten. Maak het geheel af met een leuke panty, een statement ketting en een leuk horloge. Zorg vooral dat het aantal sieraden niet overdrijft, dit kan kitsch en onprofessioneel overkomen.